Share

TIEDOTTEET

19.9.2017 Uutiset ja tarjoukset

Avoline Oy juhlii vuonna 2018 yrityksemme 30-vuotisjuhlia. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista vuosista, ja […]

Uutiset ja tarjoukset

Avoline Oy juhlii vuonna 2018 yrityksemme 30-vuotisjuhlia. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista vuosista, ja toivomme yhtä toimivaa yhteistyötä myös jatkossa.

 

Etsimme vahvistusta joukkoomme (23.10.2018)

Avoline Oy on vuonna 1988 perustettu vakavarainen perheyritys Roihupellon teollisuusalueella Helsingissä. Etsimme myyntitehtäviin vahvistusta henkilöstä, jonka vastuulla on yhdessä toimitusjohtajan kanssa työtuolien ja sairaalakalusteiden esittely ja myynti. Tehtävä käsittää sekä uusasiakashankintaa että nykyisten asiakkaiden hoitamista.

Odotamme myyntihenkisyyttä, ratkaisukykyä, järjestelmällisyyttä ja aitoa halua asiakaslähtöiseen toimintaan. Työ vaatii matkustamista lähinnä kotimaassa, mutta myös jonkin verran Suomen ulkopuolella. Perehdytämme valitun henkilön tuotteisiimme, osittain myös ulkomailla. Työ vaatii hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, ruotsin ja/tai saksan osaaminen on eduksi.

Tarjoamme laadukkaat tuotteet, pitkäaikaiset yhteistyökumppanit, ammattitaitoiset työkaverit ja rennon ilmapiirin. Mahdollisuus myös työsuhdeautoon ja lounasetuun.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 9.11.2018 mennessä osoitteeseen jukka.salmi@avoline.fi. Lisätietoja samasta osoitteesta tai puhelimitse 040 3040 455/Jukka Salmi.